Qui som?

La Festa Major Reivindicativa de Sant Andreu de Palomar neix l’any 2004 motivada per la manca d’unes festes majors autogestionades que unissin la festa i la diversió amb la reivindicació i la lluita social. 

El seu motor és crear espais de debat on convergeixin diferents lluites per tal de qüestionar l’actual sistema polític, econòmic i social. Està basada en un model d’autogestió: es finança amb els recursos que ella mateixa genera. A nivell ideològic, és un espai independentista, feminista, socialista, antifeixista i ecologista.

Els que som darrere aquest projecte ens organitzem en assemblea. Entre tots i totes ho decidim tot, doncs creiem que és la forma més democràtica i participativa per dur a terme la nostra tasca.

La FMR la formem un grup de gent jove i motivada, amb ganes de compartir la lluita i passar-ho bé muntant unes festes reivindicatives i populars, t’hi apuntes?

Participa muntant la FMR des d’un d’aquests rols!


Nucli FMR: Apunta’t a organitzar la festa!
Preparar el cercatasques o el cabaret; organitzar les nits de concerts i les barres, fer noves propostes...  En resum: idear les festes i participar de l’organització.

Col·laboradors FMR: Dóna un cop de mà!
Fer un torn de barres o ajudar en algún acte específic: decideix tu mateix el temps que hi vols dedicar.

Envia’ns un mail a:
fmreivindicativa@gmail.com